Minisymposium op 19 mei: ‘ontwerpen voor de zintuigen’ in Het Nieuwe Instituut, Rotterdam. Gemodereerd door Henri Snel (Dutch)

Minisymposium op 19 mei: ‘ontwerpen voor de zintuigen’ in Het Nieuwe Instituut, Rotterdam. Gemodereerd door Henri Snel (Dutch)

by admin

Minisymposium met als onderwerp: ‘Ontwerpen voor de zintuigen’ georganiseerd door BNA Kring Rijnmond in samenwerking met Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Sprekers zijn: Femke Feenstra (De Jong Gortemaker Algra), Gemma Koppen (Kopvol), Toine Schoutens (FluxPlus) en Jeanne Dekkers (Jeanne Dekkers architectuur). De gespreksleider is Henri Snel (Alzheimer Architecture). Hij neemt ons mee in de wereld van het zintuiglijk ervaren en het nut hiervan.

Pdf: sprekers minisymposium ontwerpen voor de zintuigen

 

zintuigen henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1709 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1715 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1716 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1721 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1726 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1728 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1731 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1733 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1738 henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1739