Panic design workshop met het Ben Sajet centrum (Dutch)

Panic design workshop met het Ben Sajet centrum (Dutch)

by admin
ben-sajet_workshop_henri_snel69 ben-sajet_workshop_henri_snel75 ben-sajet_workshop_henri_snel15 ben-sajet_workshop_henri_snel35 ben-sajet_workshop_henri_snel56 ben-sajet_workshop_henri_snel65 henri-snel_ben-sajet_0193 henri-snel_ben-sajet_0196

Op dinsdag 27 september werd in het restaurant van het BovenIJ ziekenhuis een vervolgbijeenkomst georganiseerd van het project Vernieuwing van de gezondheidszorg voor kwetsbare ouderen in Amsterdam Noord.

Henri Snel architect, onderzoeker op gebied van Alzheimer en architectuur en docent aan de Rietveld Academie begeleide de bijeenkomst en de werkgroepen – met de werkvorm ‘Panic design”. In een heel korte tijd (max. 1uur) met 50 mensen de waterval methode hanteren en (smart) uitgangspunten formuleren voor doelstellingen en het plan van aanpak.